1908 yılından bu yana gar lokantası olarak hizmet veren tarihi mekanın işletmeciliğini 1964 yılından bu yana  Sözübir ailesi yapmaktadır. Garın tadilata girmesi ve tren seferlerinin durması sebebi ile Haydarpaşa Gar lokantası 3. kuşak işletmecisi Cenk Sözübir  Bir Cem Bişkin markası olan URLA MYTHOS  ile Marka anlaşması yaparak  danışmanlık hizmeti aldı . Tüm deniz ürünlerinin ÇEŞME yarımadasından temin edildiği HAYDARPAŞA MYTHOS ta Kimyasal işlemden geçmemiş saf sızma zeytinyağı ve Deniz mahsullerinin Tamamına yakını da Urla ve Çeşme den sağlanıyor.
İstanbul da ender yerli kalamar ve yerli ahtapot bulabileceğiniz bir mekan MYTHOS..

Soğuk Meze dolabında ise 40 tan fazla çeşit var.
Yani anlayacağınız MYTHOS  sıradan bir Restaurant değil Butik bir lezzet köşesi.

MYTHOS Bir Cem Bişkin Tescilli Markasıdır.

MYTHOS MUTFAĞI neden özel ?

“Çünkü sadece markamız değil LEZZETLERİMİZ DE EGE’ DEN”

  • ASLA KATKI MADDELERİ KULLANMAYIZ
  • ASLA YAPAY KIVAM VERİCİ MADDELER KULLANMAYIZ
  • ASLA LEZZET VERİCİ BULYON KULLANMAYIZ
  • ASLA MARGARİN VE KATI KIZARTMA YAGLARI KULLANMAYIZ
  • ASLA KATKI MALZEMELİ KONSERVE KULLANMAYIZ
  • ASLA GIDA BOYASI KULLANMAYIZ
  • ASLA SUNİ TATLANCIRICI VE GLIKOZ KULLANMAYIZ
  • ASLA İTHAL DENİZ ÜRÜNÜ KULLANMAYIZ

 

DAİMA SOGUK SIKIM SIZMA ZEYTİNYAĞI KULLANIRIZ

DAİMA EV TİPİ YAĞLARDA KIZARTMA YAPARIZ.

DAİMA ESKİ USÜL ÇALIŞAN MANDIRA MALZEMELERİ KULLANIRIZ.

DAİMA YERLİ ÜRETİCİNİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TERCİH EDERİZ

DAİMA BALIKESİR BÖLGESİ ET KULLANIRIZ

DAİMA URLA VE CESME DENİZ MAHSULLERİNİ TERCİH EDERİZ.