Efsane SHERLOCK HOLMES PUB LAR  Sahibi CEM BİŞKİN

Ege ve Rum mutfağını derinlemesine araştırmak için memleketi olan İzmir Urla ya yerleşti.1 yılı aşkın bölgede ve adalarda Rum ve Ege meyhane mutfağını inceledi Tüm bilgiler derlenip toplanınca İstanbul  dan götürdüğü Sinan Saçık liderliğinde ki Mutfak ekibi, Yunan adalarından getirttiği Usta aşçılar ile birlikte 5 hafta boyunca  Ege lezzetleri konusunda çalıştılar ve üretimlerde bulundular.Türk damak tadına uyan bir menü hazırlandı iş bu lezzetleri halka sunmaya gelince “ URLA  İSKELE sinde LİMAN İÇİ nde  eski liman binası olan bir binayı dekore ederek çok şirin otantik bir EGE MEYHANESİ olarak halkın beğenisine sundu.İki Yıl boyunca bu şirin Urla Kasaba meyhanesinde uygulamalı işletme yapıldı. Ve bu iki yıl içinde Çeşme ye tatile giden hemen her İstanbul lu yolunu değiştirerek bu küçük lezzet butiği meyhaneye uğradı Bunlar arasında AJDA PEKKAN,BEYAZIT ÖZTÜRK,NEBİL ÖZGENTÜRK, ZÜLFÜ LİVANELİ,FATİH ÇEKİRGE,KENAN ERÇETİNGÖZ,ŞENAY DÜDEK,GÜLENGÜL USLU ve SALİH KEÇECİ gibi isimler de vardı.

Sonra Cem Bişkin ve ekibi 2011 yılının Şubat ayında 1964 yılından bu yana işletmeciliği Sözübir ailesinde olan Haydarpaşa Gar lokantası 3. kuşak işletmecisi Cenk Sözübir ile ortaklık kurarak  her ürünün URLA ve ÇEŞME yarımadasından temin edildiği HAYDARPAŞA MYTHOS ta hünerlerini sergilemeye başladılar.  Kimyasal işlemden geçmemiş saf sızma zeytinyağı ve Deniz mahsullerinin Tamamına yakını Urla ve Çeşme den sağlanıyor.
İstanbul da ender yerli kalamar ve yerli ahtapot bulabileceğiniz bir mekan MYTHOS..

Soğuk Meze dolabında ise 40 tan fazla çeşit var.
Yani anlayacağınız MYTHOS  sıradan bir Restaurant değil Butik bir lezzet köşesi.

MYTHOS Bir Cem Bişkin Tescilli Markasıdır.

Cenk Sözübir ve Cem Bişkin

DINAMIK PROFESYONEL SERVIS EKIBIMIZ

DINAMIK PROFESYONEL SERVIS EKIBIMIZ